Belgische Bonbons

Prestigieuze Belgische bonbons

Coeur Touché is niet zomaar een producent van Belgische bonbons. Deze chocolade producten staan bekend voor hun verfijnde en subtiele smaak. Niet alleen in België en Nederland maar ook de USA, het Verenigd Koninkrijk en Japan dwingen deze ambachtelijke Belgische producten respect af.
De chocolade-chefs maken hun vullingen met de allerbeste ingrediënten en gebruiken enkel eerste kwaliteit Belgische chocolade. Eerlijke en kwalitatieve grondstoffen, gepassioneerde chocolatiers en recepten die de tijd moeiteloos hebben doorstaan. Dit zijn Belgische bonbons waar ook de echte kenner met gesloten ogen zal van genieten.

Thuisbezorging in Nederland vanuit België

Het internet is uiteraard de perfecte plaats om deze lekkernijen te vinden. U vindt er een gamma overheerlijke Belgische bonbons en truffels. Ideaal als geschenk, om te delen met uw gasten of gewoonweg lekker stiekem helemaal voor Uzelf!

Versturen per Express naar Nederland vanuit België van de vers gemaakte Belgische bonbons word vrijwel altijd gedaan in aangepaste warmtewerende en schokbestendige verpakkingen. Aldus is de ontvanger verzekerd van een perfecte ontvangst en staan de Belgische bonbons garant voor een unieke ervaring

Waarom zijn Belgische bonbons lekkerder?

U stelt zich misschien de vraag waarom de Belgische bonbons zoveel lekkerder zijn? Naast de lange traditie en smaken die over de jaren heen op punt zijn gezet speelt de kwaliteit van de chocolade zelf een grote rol. Wettelijk is het toegelaten om aan chocolade een beperkte hoeveelheid plantaardig vet toe toe voegen. Er hoeft dus niet noodzakelijk gewerkt te worden met pure cacao. Cacao is een duur product, en dus kiezen fabrikanten ervoor om hun eindproduct goedkoper te maken door plantaardig vet toe te voegen aan de cacaomassa. Dit is een vrijwel algemeen gebruikt procédé in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika. De Belgen hebben er bewust voor gekozen om te blijven werken met pure cacao: de Belgische bonbons zijn daardoor in verhouding wel wat duurder maar ze zijn ook veel lekkerder.