Belgische Luxe Chocolade

Belgische luxe chocolade

Belgische luxe chocolade zal zonder meer al uw zintuigen prikkelen. Een ambachtelijk kwaliteitsproduct vervaardigd volgens de allerbeste recepten en op basis van verfijnde ingrediënten. België heeft een zeer lange traditie in pralines, chocolade en typisch Belgische bonbons. Door de unieke verwerkingsproces waarbij de cacaobonen extra fijn worden vermalen ontstaat een zeer smeuige chocolademassa. Er worden aan de chocolade ook geen goedkopere vetten toegevoegd. Net dat maakt deze chocoladeproducten zo gewild bij de echte liefhebbers. Zoekt U dus een origineel cadeau met chocolade voor een echte smulpaap dan zit U zeker goed met hoog kwalitatieve luxe chocolade

Je kan deze Belgische luxe chocolade bestellen voor jezelf maar het is eveneens een uitstekend geschenkidee. Een aangepaste luxe verpakking doet de chocolade alle eer aan en zorgt ervoor dat je geschenk een onvergetelijke indruk maakt. Perfect voor zowel formele als informele geschenkideeën waarbij geen enkel detail uit het oog wordt verloren.

Alleen de allerbeste Belgische chocolade op basis van pure cacao boter is goed genoeg voor de afwerking. De smaak van de vullingen is subtiel en verfijnd. Licht geroosterde marsepein, boter- en roomvullingen geparfumeerd met likeur, hazelnootvullingen met een lichte toets van fruit, het zijn maar enkele voorbeelden van klassiekers die je terugvind in een verfijnde assortiment pralines. Uiteraard worden Belgische luxe chocolade producten tot in de puntjes afgewerkt want het oog wil ook wat!

In plaats van te bloggen over mijn dagelijkse bezigheden ben ik in 2005 begonnen met een hobbysite voor ambachtelijke chocoladeproducten. Vooral dan de betere kwaliteit. Ons land is tenslotte gekend voor de uitstekende producten. In het buitenland is onze Belgische luxe chocolade een echte hype.  Ondertussen vind je op de de website een ruime selectie aan geschenktips. Ook voor niet eetbare originele cadeaus voor kerst en nieuwjaar geef ik je graag mijn gratis tips. Kom zeker regelmatig eens langs op de website voor de laatste nieuwigheden.