Chocolade Cadeau Opsturen

Een chocolade cadeau opsturen?

Je wenst vrienden, familie of zakenrelaties te verrassen met een luxe doos gevuld met overheerlijke Belgische pralines, handgemaakt met de allerbeste chocolade? Waarom dan  geen chocolade cadeau opsturen? Pralines of Belgische bonbons doen het altijd goed. Zeker als je een ruim assortiment kiest zit de favoriete smaak van de gelukkige er zeker tussen. Een cadeau opsturen is ideaal als je veraf woont of als je op de blijde dag niet aanwezig kan zijn. De leverancier zorgt ervoor dat de chocolade keurig op tijd wordt afgeleverd op het gewenste tijdstip.

Chocolade cadeau pakket vanaf 49,95 euro


Wie wordt er niet graag verwend met chocolade? Verras je vrienden of familie. Bedank je personeel, klanten of collega's. Breng je zakenrelaties in de juiste stemming. Een chocolade cadeau opsturen is altijd een goed idee. Maar deze cadeautip is nog beter! Je kan namelijk de buitenwikkel personaliseren met een eigen foto, logo of tekst. Zo wordt dit cadeau nog persoonlijker en heeft het nog meer impact! Vandaag online bestellen = snelle levering!

Kan je chocolade opsturen?

We horen wel eens de vraag of een chocolade cadeau of pralines als geschenk kan sturen zonder dat ze smelten of bederven. Vooral tijdens de koelere wintermaanden is dit absoluut geen probleem. Voor kerst en nieuwjaar en valentijn kan dit dus perfect. Tijdens de zomermaanden worden de pralines bij voorkeur verstuurd met zogenaamde coolpads, dit zijn de blauwe blokken die ook in een koelbox worden gelegd. Een chocolade cadeau opsturen kan gerust op kamertemperatuur. Chocolade hoef je immers helemaal niet te bewaren in de koelkast, pralines en dergelijke blijven goed op omgevingstemperatuur. De coolpads en de isomobox waarin het verzenden gebeurd houden de hogere buitentemperatuur buiten. Een cadeautje sturen tijdens een hittegolf is natuurlijk een minder goed idee.

Er zijn in België heel wat chocolatiers, en verschillende daarvan hebben ook een internet shop die een chocolade cadeau opsturen. Je geeft de gewenste datum en het leveringsadres van de begunstigde op. Belangrijk om te vermelden: geef ook altijd een juist telefoonnummer door, bij voorkeur van een mobiele telefoon. Als de koerier op de stoep staat en er blijkt onverwacht niemand thuis te zijn is het handig als deze contact kan nemen met de bestemmeling.

Welk chocolade cadeau?

Pralines, chocolade en Belgische bonbons zijn altijd leuk om te krijgen! Als verjaardagscadeau, valentijnscadeau, kerstcadeau of moederdag geschenk kan je eigenlijk niet missen. Er zijn natuurlijk ook nog andere geschenken die je kan laten opsturen. Wil je een minder klassiek geschenk verzenden kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina met originele cadeaus.