Gepersonaliseerde Chocolade

Cadeautips met gepersonaliseerde chocoladeAnna: “Ik heb nog een leuk internetadresje waar je heel wat mogelijkheden hebt om chocolade te personaliseren naar je smaak en voorkeur. Ideaal dus voor perfecte gepersonaliseerde chocolade geschenken.Een foto van de kinderen, je partner, vrienden of familie: er zijn heel wat mogelijkheden te bedenken. Overheerlijke Belgische chocolade, artisanaal vervaardigd met de beste ingredienten en op basis van verfijnde recepten. Het volledige gamma gepersonaliseerde chocolade en de verschillende producten kan je terugvinden als je klikt op de onderstaande foto. Heb je geen zin om zelf door het volledige aanbod te zoeken? Verderop deze pagina geef ik je nog graag mijn eigen top drie mee. Daarmee is succes verzekerd.

Chocolade personaliseren kan voor elke gelegenheid. Immers, door onze artisanale productiemethode is de minimum bestelhoeveelheid uitermate beperkt. En waarom geen unieke en gepersonaliseerde geschenkjes aanbieden bij een geboorte, verjaardag of jubileum. je vind hieronder mijn persoonlijke favorieten.”

Chocolade hart met je foto vanaf 14.95 Euro


Is je partner echt om zo leuk dat je hem of haar wel zou willen opeten? Met dit chocoladehart is dit perfect mogelijk! Je bestelt dit unieke cadeau gemaakt met de beste Belgische Callebaut chocolade probleemloos online. Er is keuze uit verschillende kaders en soorten chocolade. Je laadt een leuke foto op en je chocoladegeschenk is klaar om de geliefde te verrassen!

Chocoladekaart met foto vanaf 14.95 euro.


Iedereen krijgt graag een kaartje. Maar wat is er leuker dan een kaartje dat je kan opeten? Je kan kiezen uit verschillende formaten. En natuurlijk kan je deze overheerlijke kaart personaliseren met je eigen foto en tekst.

Chocoladereep met je foto vanaf 12.95 euro.


Bij dit cadeau wordt niet de chocolade zelf bedrukt maar kan je de wikkel volledig naar wens personaliseren. Je laadt een foto op, kiest je tekst en je design en je geeft aan wat de favoriete smaak van de gelukkige is, en ziedaar: een perfecte en originele cadeautip met de beste Belgische Callebaut chocolade.

Pralines met je foto vanaf 19.95 euro.


Een lekker en smakelijk cadeau om te delen met iedereen die je lief is. Er is keuze uit verschillende modellen pralines, telkens gemaakt met de fijnste Belgische chocolade. Om dit chocoladegeschenk helemaal uniek en gepersonaliseerd te maken laad je via de website een foto op die met eetbare inkt wordt afgedrukt op de pralines.

Heb je nog leuke tips in verband met gepersonaliseerde chocolade, pralines of een foto chocolade cadeau? Een leuke site voor het personaliseren van een cadeau met een foto of logo? Laat het weten via de contactpagina!.


Chocoladetelegram:

Cadeautips met gepersonaliseerde chocoladeAnna: “Een ander origineel geschenk met chocolade is een chocoladetelegram waarbij je zelf een tekst in chocolade letters kan samenstellen. Je vind alle info op deze website