Gepersonaliseerde Pralines

Gepersonaliseerde pralines

Wil je origineel voorde dag komen? Gepersonaliseerde pralines zijn een ideaal cadeau. Een leuke foto of een bedrijfslogo geven je geschenk extra uitstraling.

  • Pralines gemaakt met eerste kwaliteit Callebaut Belgische chocolade
  • Laad je eigen foto, logo of afbeelding op en plaats de bestelling online
  • Smaakvolle vullingen
  • Gebruiksvriendelijke online bestelmodule
  • Snelle levering bij jouw thuis of op een ander leveringsadres

15 pralines in hartvorm vanaf 19,95 euro


15 overheerlijke pralines bedrukt met je foto naar keuze. Een perfecte cadeautip voor iedereen die je lief is. Gemaakt met de allerbeste Belgisch chocolade. Bestel online, laadt je favoriete foto op en dit geschenk wordt uiterst snel aan huis geleverd.

15 vierkante pralines vanaf 19,95 euro


Dat zijn nog eens gepersonaliseerde pralines. Je kan niet alleen kiezen welke foto je erop wilt. Je hebt ook de keuze uit vier vormen. In hartvorm, vierkant, rond of rechthoekig.

15 rechthoekige pralines vanaf 19,95 euro


Deze heerlijke pralines met eigen foto zijn rechthoekig van formaat. En net zoals de andere chocoladeproducten op deze pagina zijn ze gemaakt met de beste ingrediënten. Topkwaliteit Belgische chocolade en een heerlijke vulling die de tong streelt. Een perfect cadeau!

15 ronde pralines vanaf 19,95 euro


Let the good times roll! Ook deze ronde gepersonaliseerde pralines worden geleverd met je foto, tekening of logo naar keuze. Gewoon de gewenste afbeelding opladen en online de bestelling ingeven. Met snelle thuislevering.

De Belgische chocolade producten zijn wereldwijd vermaard.  Onze handgemaakte gepersonaliseerde pralines, truffels en zeevruchten worden verscheept naar alle uithoeken van de wereld en zorgen overal voor enthousiaste reacties! Producenten van hoogwaardige chocolade producten bieden nu ook in België de mogelijkheid om hun producten via het internet te bestellen. Ze zorgen voor stipte verzending in aangepaste verpakkingen. U kan er van op aan dat uw geschenk geleverd zal worden onder de allerbeste omstandigheden.

Er zijn verpakkingen aangepast aan elke gelegenheid. Uiteraard bieden ze de gepersonaliseerde pralines aan in standaard pralinedozen, maar je kan zeker ook eens kijken naar de mooiere geschenkverpakkingen.