Logo op Chocolade

Verwen je relaties, vrienden of familieleden met handgemaakte Belgische pralines (Nederland: bonbons) en je maakt een goede beurt.

Vanuit marketing standpunt is het zeker interessant om je logo op chocolade te laten printen. Dit kan volledig in kleur met mooie detailering.  Zo wordt je als afzender zeker niet wordt vergeten. Door de eerder beperkte minimum bestelhoeveelheid is deze service ook beschikbaar voor een verjaardag, huwelijk, geboorte, jubileum of elke andere gebeurtenis waarbij een foto of logo op chocolade een ideaal geschenk is.

Pralines, een chocoladekaart, de wikkel rond een chocoladereep of een volledig chocolade cadeau pakket kan je personaliseren met een foto, afbeelding of logo op chocolade.

Bekijk de mogelijkheden voor uw logo op chocolade op deze pagina’s :

  1. Pralines in verschillende vormen met het logo op chocolade: klik hier
  2. Diverse chocoladeproducten het het logo op chocolade of op de wikkel: klik hier
  3. Groot chocolade cadeau pakket met persoonlijke boodschap, tekst en logo of foto: klik hier

 

Dit zijn originele tips voor chocolade produkten waarbij het mogelijk is om een logo of foto toe te voegen. Je kan deze producten online bestellen, je foto opladen naar de website en het geschenk verder personaliseren.

Je kan deze pralines die zijn gemaakt met de beste Callebaut chocolade laten bedrukken met eetbare inkt. Er zijn uiteraard heel wat mogelijkheden: een foto van je zaak, je producten of je logo of bedrijfsembleem. Bestellen gaat zeer gemakkelijk. Je logo op chocolade doorgeven gebeurt volledig online met een handige bestelmodule. Houd je logo of foto alvast bij de hand want je kan dit rechtstreeks opladen naar de website. Verdere personalisatie inzake kleuren en smaken is uiteraard ook mogelijk.

Hoe wordt een logo op chocolade gedrukt?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw logo op chocolade aan te bieden. Eerst en vooral is het mogelijk om met eetbare inkt je logo aan te brengen op de chocolade zelf. Het logo wordt daarbij eerst geprint op een doorzichtige folie. De folie wordt op het chocoladeproduct aangebracht, waarbij de inkt loskomt van de folie en aan de chocolade blijft kleven. Belangrijk hierbij is dus dat de chocolade een volledig vlak oppervlak heeft. Dit werkt dus zeer goed bij een tablet, chocoladereep of een type van pralines met een volledig effen bovenvlak. Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk, maar het is uiteraard belangrijk om de leesbaarheid of herkenbaarheid van uw logo te respecteren. Vandaar dat deze techniek best geschikt is voor een niet te complex logo. Heb je veel verschillende kleuren in je logo, of een kleur die moeilijk over te brengen is met eetbare inkt is het aan te raden om je logo op chocolade in één bepaalde kleur te laten printen.

Daarnaast kan je uiteraard ook het logo laten aanbrengen op de verpakking van de chocolade. In dat geval zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en zijn er heel wat originele cadeaus mogelijk. Individueel verpakte chocolaatjes met je logo en bedrijfsgegevens erop, een doosje met enkele pralines of een volledige tablet met vierkleurendruk.